NE DEMEK THOR'UN ÇEKİCİ KIRILDI ?!

 2017'nin sonlarına doğru vizyona girecek olmasıyla içimizi yakan, artık gelse de gidip izlesek diyerekten hevesle beklediğimiz Thor: Ragnorak'ın fragmanı sonunda Marvel tarafından yayınlandı.

  İtiraf etmem gerekirse bu kadar hareketli bir fragman asla beklemiyordum.Zaten film için var olan heyecanım fragmanın yayınlanmasıyla akıl almaz bir seviyeye taşındı.

   Fragmanın ilk sahnesinde Thor zincirlerle acımasızca bağlanmış oradan oraya sallanırken karşımıza çıkıyor. Daha bu şoku atlatamadan öyle bir sahneye şahit oldum ki içim yandı diyebilirim. Thor'un fırlattığı çekici yakalayan Hela,(Bu filmle birlikte Marvel dünyasına da katılmış olan yeni karakter.) Thor'dan başka -Avengers dahi- kimsenin yerinden santim oynatamadığı Mjölnnir'i un ufak etti... 





Bu olaydan sonra Hela Asgard'ı ele geçiriyor Thor ise henüz kim olduklarını bilmediğimiz bir topluluk tarafından esir ediliyor. Esir edilmesini ardından, Thor Arena'da karşımıza çıkıyor.İşler işte tam da bu saatten sonra baya karışacak. Çünkü arena'da öyle bir isim ortaya çıktı ki gözlerime inanamadım. Ye
şil devimiz HULK geri döndü! Bu koca adamı karşımda görmek beni çılgınca mutlu etti. Thor'da eski dostunu gördüğü için fazlaca mutluydu. Hatta şöyle bir tepki verdi:




  
   Ama Gladyatör Hulk'ın bu durum pekte umurunda değildi. Yeşil devin umurunda olan tek şey ezmek ve kazanmak, bu iki eski dostun arasında daha sonra nasıl olaylar olacak hiçbir fikrim yok. 




Şimdilik Marvel'ın bize verdikleriyle yetinip diğer yayınlanacak fragmanları beklemekten başka çaremiz yok... 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WAG THE DOG (BAŞKANIN ADAMLARI FİLM İNCELEMESİ)

SPLIT FİLM İNCELEMESİ: 24. KİŞİLİĞİ ZİNCİRLERİNDEN KURTULMAK ÜZERE